2011. július 6., szerda

formoline L112 fogyasztó tabletta 40db AKCIÓ - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

formoline L112 fogyasztó tabletta 40db
 
Fogyjon le Ön is Németország Nr. 1 fogyasztószerével!
 
Érje el könnyedén a kívánt testsúlyt!
Klinikai vizsgálatokkal bizonyított hatékonyság!
 
Fogyjon le jóízű étkezés mellett!
A formoline-nal egyszerűen fogyhat le: spórolja ki a zsírok nagy részét a napi étkezésből az L112 segítségével! A nagyon hatékony formoline L112 aktívan megköt sok, a táplálékból származó zsírt, ezzel megelőzve felszívódásukat a bélből, így a ténylegesen hasznosított zsír mennyisége csökken. Az L112 ezután a megkötött zsírral együtt természetes úton távozik a szervezetből. Mindezek mellett a megtelt rostok a telítettség érzéséhez is hozzájárulnak.
 
Hatékonysága klinikailag bizonyított
A fogyókúra alatt is ízletes és változatos étrend biztosítható
Segít a vér koleszterin és LDL szintjének csökkentésében
1g hatóanyag akár 700g zsír megkötésére is képes
Tartósan is alkalmazható
Cukorbetegek is használhatják
Nem befolyásolja a metabolizmust
Mellékhatásai enyhék, és csak ritkán fordulhatnak elő
 
Mi az L112?
A formoline L112 fő hatóanyaga, a poliglükozamin L112-es specifikációja, amely egy természetes rostanyag, és nagyon nagy zsírmegkötő képességgel rendelkezik.
 
Hogyan hat az L112?
A nagyon hatékony formoline L112 aktívan megköt sok, a táplálékból származó zsírt, ezzel megelőzve felszívódásukat a bélből, így a ténylegesen hasznosított zsír ennyisége csökken. Az L112 ezután a megkötött zsírral együtt természetes úton távozik a szervezetből. Ezen kívül a megtelt rostok a telítettség érzéséhez is hozzájárulnak.
 
Hogyan szedjem a formoline L112-t?
Testsúlycsökkentéshez a napi két főétkezés mellé vegyen be naponta kétszer 2db L112 tablettát!
Testsúly megtartásához naponta két főétkezéskor vegyen be 1db L112 tablettát
 
A tablettákat mindig a napi legnagyobb zsírtartalmú étkezéskor vegye be egy nagy pohár vízzel (min. 250ml).
A formoline L112 jól tolerálható készítmény, amely hosszú távon is szedhető.
 
Hogyan fogyok le a formoline L112-vel?
A formoline L112 természetes, emészthetetlen rostjai megkötik az étkezések során bevitt zsírt, majd azok a tápcsatornából természetes úton távoznak a széklettel. Ezáltal jelentősen lehet csökkenteni az étkezésekből felszívódó kalóriaértéket.
Nem szabad azonban elfelejteni, hogy tartós és sikeres fogyáshoz türelem és idő kell. Testzsírokból való súlyveszteség nem látszik egyik napról a másikra. Ahogy általában a túlsúlyt okozó testzsírok is évek alatt képződtek, azokat lefogyni sem lehet napok alatt. Ahhoz, hogy az ember 1kg testzsírtól megszabaduljon, 7000 kalóriányi étkezésnek kell hiányoznia a beviteli oldalon. Ennyi energiaértéke kb. 780g tiszta étkezési zsírnak van. NE felejtsük el, hogy az energiamérleget nem csak a bevitel csökkentésével, hanem a felhasználás növelésével is a fogyás irányába lehet elmozdítani, ezt pedig fizikai aktivitás növelésével, pl. sétával, kocogással vagy úszással tehetjük meg.
Felhasználási terület
Megköti a lipideket és ezáltal segít a túlsúly kezelésében, a testsúlykontrolnál, a koleszterin- és az LDL szintjének csökkentésében.
 
Ajánlott adagolás:
Súlycsökkentésre: naponta 2 x 2 tablettát a főétkezésekkor bevenni
Testsúly megtartására: naponta 2x 1 tabletta bevétele elegendő.
Az ajánlott, naponta 2x 2 tablettaadagolást ne lépje túl!
A formoline L112-t elégséges mennyiségű folyadékkal (legalább 250 ml vízzel) kell bevenni; hogy a legjobb hatást érjük el, és biztosítsuk a tabletták lehető legjobb szállítását a gyomorba.
A formoline L112 egy rostokban gazdag készítmény, ezért kellő mennyiségű – legalább napi 2-3 liter – folyadék bevitele javasolt.
Az A, D, E és K zsírban oldódó vitaminok és esszenciális zsírsavak napi adagjának biztosítása miatt, a három főétkezésből csak a kettőnél javasoljuk a bevételét. Ugyanakkor ajánljuk legalább naponta egyszer, értékes olajakat és zsírokat tartalmazó étel fogyasztását, amely biztosítja a szervezet számára a zsírban oldódó vitaminokat és az esszenciális zsírsavakat. Egy multivitamin készítménnyel is fedezhetjük a napi vitaminszükségletet.
A formoline L112-vel történő testsúlycsökkentés támogatására javasoljuk a kiegy­ensúlyozott, zsír- és kalóriaszegény táplálkozást.
 
A fogyasztás időtartama
A hosszantartóan is alkalmazható.
 
Hatásmód
A csökkenti a kalória-felvételt az élelmiszerzsírokból.
A készítményben található fő hatóanyag a poli-glukózamin (L112) rostszál, amely magas zsírmegkötő képességgel rendelkezik. Természetes eredetű és jelentős mennyiségű élelmiszerzsírt képes megkötni az emésztőszervekben. Csökkenti a zsírok felvételét a belekben. A formoline L112-ben található fő hatóanyag nem emészthető és így a megkötött zsírokkal együtt természetes úton választódik ki a szervezetből. Ezen felül a megduzzadt rostszálai mérsékelt telítettség érzését váltanak ki a gyomorban.
A elsősorban a zsírokban gazdag táplálék, mint pl. a zsíros hús, szalámi, vaj, chips, dió vagy fagylalt túlzott fogyasztása miatt fellépő túlsúly ellen hat. A táplálék többi összetevőit, mint pl. cukrokat, szénhidrátokat, fehérjéket vagy az alkoholt nem köti meg a ; így ezek kalóriává alakulnak át, és zsír formájában tárolódnak a szervezetben.
A fogyasztása kedvező hatással van a vér megemelkedett koleszterin és LDL szintjére is. A HDL (az ún. „ hasznos“ koleszterin) szintje így növelhető, a megnövekedett triglicerid szint értéke pedig csökkenthető.


Jelenlegi ára: 5 490 Ft

Az aukció vége: 2011-07-13 22:58
. formoline L112 fogyasztó tabletta 40db AKCIÓ - Jelenlegi ára: 5 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése